07.10.19

День працівника освіти у 2019 році


Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.
Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято –  День працівників освіти. Цей день є для Вас, дорогі педагоги, особливим. Це святкове вбрання, аромат квітів, звучання святкової музики, панування святкового настрою.
04 жовтня 2019 року,  відділ освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької с/р на чолі з начальником відділу освіти – С.Г. Балан привітали колективи шкіл та дитячих садочків Дальницької ОТГ солодкими подарунками та відзначили грамотами особливі досягнення працівників.
ЗОШ с. Барабой

ЗДО с. Барабой "Веселка" 
Дальницька ЗОШ

Дальницький ЗДО "Перлинка"
Санжійська ЗОШ
Санжійський ЗДО "Казка"
Роксоланівська ЗОШ

 Роксоланівський ЗДО "Вербичка"

Доброолександрівська ЗОШ

Працівники відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької с/р

Ще раз вітаємо усіх колег зі св'ятом та хочемо побажати впевненості, витримки, міцного здоров’я та міцних сил. Нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде без меж, нехай Ваші учні та вихованці будуть слухняними та спроможними на великі перемоги, нехай Ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, нехай Ваша душа з кожною миттю познає смак щастя.













Немає коментарів:

Дописати коментар