22.02.22

«Зв’язок поколінь»

 На виконання Державної цільової соціальної програми національно патріотичного виховання на період до 2025 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2021 року № 673, у 2021 році проведено Конкурс проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2021 році, переможцем якого став проект «Зв’язок поколінь» громадської оранізації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у м. Києві та Київській області». 


Відповідно до Стратегії національно-патріотичного виховання, затвердженої Указом Президента України від 18 травня 2019 року № 286,  формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості здійснюється на прикладах героїчної боротьби Українського народу за утвердження суверенітету власної держави, ідеалів свободи, соборності. Ефективна реалізація Стратегії передбачає збільшення кількості заходів із вшанування героїв боротьби Українського народу за незалежність і територіальну цілісність України. 

Проект «Зв’язок поколінь» це документальний відео-проект, який складається з циклу фільмів про звитяжну історію України, Героїв минулого та сучасності – учасників бойових дій, котрі в час військової загрози стали на захист рідної землі, свого народу та незалежності країни.



Немає коментарів:

Дописати коментар