13.02.23

Всеукраїнський конкурс учнівських колективів екологічної просвіти "Земля - наш спільний дім"

Згідно наказу відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької с/р № 43 від 04.11.2022 року був проведений Перший етап заочного заходу  учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»Тема  конкурсу у 2022 році є : «Луки мого дитинства» Три команди: «Крапелька» - команда Барабойської гімназії, «Добротворці» - команда Доброолександрівського ліцею   та «Екологічний патруль» - команда Новоградківської гімназії  змагалися за перемогу у конкурсі.

Конкурс складався з двох етапів:

I-й етап – конкурс колективів природоохоронної пропаганди;

II-й етап – звіт «Про проведену роботу агітбригад»

ВИСТУПИ КОМАНД:

Виступ команди Барабойської гімназії, «Добротворці»

Звіт команди Барабойської гімназії, «Добротворці»

Виступ  команди Доброолександрівського ліцею «Добротворці»

Звіт команди Доброолександрівського ліцею «Добротворці»

Виступ команди Новоградківської гімназії «Екологічний патруль» 

Звіт команди  Новоградківської гімназії «Екологічний патруль» 

Оцінювало дійство компетентне журі. За результатами протоколів журі конкурсу розподілити місця у конкурсі наступним чином:

 І місце – агітбригада «Крапелька» Барабойської гімназії. (кер. Под’ячева Л.Л.)

ІІ місце – агітбригада «Екологічний патруль» Новоградківської гімназії (кер. Швець О. О.)

ІІІ місце – агітбригада «Добротворці» Доброолександрівського ліцею (кер. Скокова Л. С.)

В загальноосвітніх навчальних закладах  Дальницької громади приділяється належна увага популяризації кекологічної освіти і вихованню школярів, формуванню в них екологічної свідомості, екологічної етики, актитвної позиції з питань охорони, збереження і примноження природніх багатств.

Всі команди – учасники міжшкільного I  етапу заочного заходу  учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» відзначені грамотами відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької с/р.

           НАКАЗ № 11

Від « 10 » лютого 2022 року           

Про підведення підсумків

 I заочного етапу заходу

учнівських колективів екологічної

просвіти «Земля – наш спільний дім»

            На виконання наказу Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання від 28 жовтня 2022 №134/ОД «Про організацію та проведення заочного обласного заходу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім», наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 28.12.2021 №235/ОД «Про затвердження Плану обласних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю у позашкільній освіти на 2022 рік (за основними напрямками позашкільної освіти) та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної, загальної середньої освіти за основними напрямками позашкільної освіти на 2022 рік» з метою популяризації екологічної освіти і виховання школярів, формування в них екологічної свідомості, екологічної етики, активної позиції з питань охорони, збереження і примноження природних багатств та з дотриманням законодавства України про введення воєнного стану та в частинні запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусною інфекцією SARS-CoV-2.

У конкурсі взяли участь три команди (18 учнів) закладів освіти Дальницької ТГ, а саме: «Крапелька» Барабойської гімназії. (кер. Под’ячева Л.Л.), «Добротворці» Доброолександрівського ліцею (кер. Скокова Л. С.), «Екологічний патруль» Новоградківської гімназії (кер. Швець О. О.)

    Всі школи представили журі пакет документів та матеріали, в яких пропагувались здоровий спосіб життя, прийоми та методи очищення планети Земля від сміття та бруду.

    Конкурсні виступи екологічних агітбригад поєднували  різні жанри, стилі і напрями мистецтва, відображаючи проблеми у трагічній, гумористичній, образній та інших формах, агітували за збереження навколишнього середовища, демонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності.

Виходячи із зазначеного вище, на підставі рішення журі,

 НАКАЗУЮ:

 1 .  За результатами протоколів журі конкурсу розподілити місця у конкурсі наступним чином:
1.1. І місце – агітбригада «Крапелька» Барабойської гімназії. (кер. Под’ячева Л.Л.)

1.2. ІІ місце – агітбригада «Екологічний патруль» Новоградківської гімназії (кер. Швець О. О.)
1.3. ІІІ місце – агітбригада «Добротворці» Доброолександрівського ліцею (кер. Скокова Л. С.)

       2.  Нагородити грамотами відділу освіти Дальницької ТГ  агітбригади І етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» та їх керівників.

3. Інспекторам відділу освіти  надати організаційну допомогу агітбригаді «Крапельки» щодо підготовки її до обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

4. Контроль за виконанням даного наказу покласти на Мутавчі А. Г. та Максимчук І. Я.- інспектора відділу освіти Дальницької ТГ.

 

Начальник відділу освіти,

культури, молодіжної політики                                           Т. З. Марченко

та спорту Дальницької с/р


Немає коментарів:

Дописати коментар