04.04.23

#МістаГероїв

    

МІСТА ГЕРОЇВ - міста, які першими зустріли повномасштабне вторгнення, які проявили свою сміливість та вірили в Україну, а тому змогли перемагати!
Українська cміливість — це не звичайна сміливість. Іти танком проти танка — сміливо, а зупинити танки руками — це сміливо по-українськи.

Ми побачили самі, що ми можемо. Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року показало не лише нашому народу, але й усім у світі, що Україна може перемогти у цій війні. І переможе!

Впродовж місяця, від початку березня 2022 року було звільнено понад 1000 населених пунктів. Мощун, Буча, Тростянць, Охтирка, Бородянка, Ірпінь, Гостомель. Оборона Києва, Чернігова, Сум.

    #МістаГероїв  – це міста конкретних людей, які проявили свою сміливість, не залишили близьких та вірили в Україну, а тому змогли перемагати.

У зв’язку з першою річницею початку визволення українських земель від рашистських загарбників (кінець березня - початок квітня) в Дальницькій громаді організовані та проведені, із суворим дотриманням обмежень воєнного стану, тематичні заходи патріотичного спрямування у рамках медійної компанії #МістаГероїв:

Барабойська гімназія

5 квітня учні 8 класу під керівництвом Под'ячевої Любові Леонідівни дізналися про інформаційну кампанію #МістаГерої розпочату Офісом Президента, щоб вшанувати подвиг наших захисників і жителів українських міст. "#МістаГероїв: Тут народжується сміливість"

Бібліотекар Голіченко Лариса Володимирівна разом з учнями 5 класу 06 квітня відвідали  сільську бібліотеку, де їх зустріла Олена Андріївна та презентувала книжкову виставку "Одеса - це Україна".#МістаГерої

Роксоланівська гімназія

Роксоланівської гімназії педагог-організатор Макова Л.Р та  ЗДВР Ткач Т.В. проведена зустріч зі здобувачами освіти Діти переглянули презентацію " Міста-герої України", розповідали про міста, які стали "титанами, що тримають небо для України", та, на завершення зустрічі,  створили мапу України з новими містами - героями. #Герої та Міста-герої


Дальницький ліцей

Учні та учениці Дальницького ліцею взяли участь у створенні тематичного відеоролика, в якому представлені міста -герої, що продемонстрували  єдність українців,  забезпечили успіх захисту держави з перших годин 24 лютого.

У приміщенні бібліотеки Бліняєва Ю.І. створила експозицію, яка в повній мірі розкриває велич міста -героя Одеси.  Міста -герої, які гідно дали відсіч окупантам


Новоградківська гімназія

Проведені тематичні бесіди. Учні та учениці Новоградківської гімназії взяли участь у створенні тематичного відеоролика. Рік незламних людей,незламної силі волі і незламної країни. (24 лютого – річниця від початкуповномасштабного Вторгнення РФ в УКРАЇНУ).

Барабойська сільська бібліотека

Завідувачкою бібліотеки Крівцовою Оленою разом з шкільним бібліотекарем Барабойської гімназії - Галіченко Л.В. була проведена патріотична година "Одеса - це Україна! " для учнів 5 класу Барабойської гімназії Дальницької ОТГ. Також в соціальних мережах висвітлена інформаційна стаття  #МІСТАГЕРОЇВ – ЦЕ ПРО ЛЮДЕЙ РІЧНИЦЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ПІВНОЧІ УКРАЇНИ . 

На базі Барабойської сільської бібліотеки організована діюча книжкова виставка "Одещина у полум"ї війни"







Немає коментарів:

Дописати коментар