07.12.23

Проведення ІІ етапу Всеукраїнської виставки- акції "Ялинка"

  

Створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна й без знищення дерев. Набагато цікавіше прикрашати соснові чи ялинові гілки, виготовляти традиційні українські «ялинки» – дідухи з колосків, калини, створювати новорічні композиції, які можуть стати гарним подарунком для рідних і друзів та прикрасять домівку, шкільний клас чи робочий кабінет. Тому здобувачі освіти Дальницької ТГ взяли участь у новорічній виставці - акції «Ялинка» .

     6 грудня 2023 року на базі відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради Одеського району було проведено ІІ етап новорічної виставки. Творчості дітей немає меж. Ялинки та  композиції вийшли напрочуд гарними та оригінальними, вони були створені з підручних матеріалів: вати, паперу, серветок, ниток, цукерок, макаронів, газет, мила,  тощо. Кожна робота уявляла собою певний витвір мистецтва.

    Головна мета конкурсу – донести до вихованців те, що бережливе ставлення до природи – це запорука їхнього майбутнього. Незвичайні ялинки викликали велике зацікавлення та задоволення у членів журі . Вироби стали справжньою окрасою виставки.



                         
             















Найкращі роботи виставки були направлені на ІІІ обласний етап конкурсу.






Немає коментарів:

Дописати коментар