02.11.18

Засідання конкурсної комісії для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директора Дальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів

У відділі освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради,  02.11.2018 року, відбулося засідання конкурсної комісії для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директора Дальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів

Присутні:
Заступник голови конкурсної комісії:
     -- Кудринська Жанна Борисівна, секретар Дальницької сільської ради;
Секретар конкурсної  комісії:
     -- Балан Світлана Григорівна, начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики  та спорту Дальницької сільської ради

Члени конкурсної комісії:
 1. Мурашко Валентина Володимирівна, староста с. Барабой;
 2. Бабогло Михайло Миколайович, староста с. Доброолександрівка;
 3. Болгірєв Сергій Сергійович, староста с. Роксолани;
 4. Даніленко Віра Олександрівна, відділ кадрів Дальницької с/р
 5. Глущенко Лариса Нестерівна, депутат Дальницької с/р.


  Розпочала засідання начальник відділу освіти Дальницької ОТГ – Балан Світлана Григорівна, вона ознайомила присутніх з поданими документами, мотиваційним листом і перспективним планом розвитку навчального закладу від кандидата Цісар Н. В., в.о. директора Дальницької ЗОШ на зайняття вакантної посади директора Дальницької ЗОШ.  
   Документи подані 29.10.2018 р. до секретаря конкурсної комісії, про що свідчить запис у журналі реєстрацій вхідної документації відділу освіти. Документи оформлені належним чином, згідно Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої та дошкільної освіти , і можуть бути допущенні до участі в конкурсі.
   До 17.00 год 30.10.2018 року жодних заяв від інших кандидатів на заміщення вакантної посади директора Дальницької ЗОШ І-ІІІ ст. у відділ освіти, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради не надходило.


Присутні вирішили: документи Цісар Н.В., претендентки на заміщення вакантної посади директора Дальницької ЗОШ, оформлені належним чином, згідно Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої та дошкільної освіти Дальницької сільської ради і можуть бути допущенні до участі в конкурсі.



 Цісар Наталія Вікторівна, ознайомила присутніх з моделлю управління, напрямками діяльності Дальницької ЗОШ в умовах Нової Української Школи, пріоритетом школи, планом розвитку школи, очікуваними результатами виконання плану розвитку  на 2019 – 2023 р.р.



На засіданні комісії виступили:

 Мурашко Валентина Володимирівна, яка зазначила високий рівень підготовленого перспективного плану розвитку Дальницької ЗОШ та закликала інших членів висловити свою думку чи поставити запитання Цісар Н.В.
Виступили:
 Даніленко Віра Олександрівна, яка  підтримала кандидатуру Ціса Н.В. на посаду директора  закладу освіти.
 Глущенко Лариса Нестерівна, яка повідомила, що Наталія Вікторівна створює у колективі сприятливий соціально- психологічний клімат, вдало здійснює організацію та керівництво роботою закладу освіти. Працюючи заступником та в.о. директора, дотримується демократичного стилю керівництва. Педагогічні працівники підтримують кандидатуру Цісар Н.В. на посаду директора закладу освіти.

   Бобогло М.М., вніс пропозицію голосування на заміщення вакантної посади директора Дальницької ЗОШ І-ІІІ ст. провести у відкритій формі.
За результатами голосування:
 «за» - 7 (сім);
«проти» - 0 (нуль);
«утримались» - 0 (нуль).


  Кудринська Жанна Борисівна, повідомила про те, що Цісар Н.В. у своїй діяльності дотримується Конституції України, Закону України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», наказів та інструктивних листів відділу освіти, культури, молодіжної політики  та спорту, компетентна у шкільній документації.

Прийнято рішення: визначити переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Дальницької ЗОШ І-ІІІ ст. Дальницької сільської ради Цісар Наталію Вікторівну.

Рекомендувати керівнику відділу освіти, культури,  молодіжної політики  та спорту Дальницької сільської ради  призначити Цісар Наталію Вікторівну на посаду директора Дальницької ЗОШ І-ІІІ ст. та укласти контракт терміном на 5 років.

Щиро вітаємо нового директора  Дальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів з перемогою і бажаємо Наталії Вікторівні подальших успіхів на цьому терені, щоб робота приносила натхнення і гарні результати, щоб її досвід і мудрість завжди були відмінним прикладом для учнів і всього педагогічного колективу.


1 коментар: