21.11.18

Про проведення II етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

Серед учнів 9-11 класів Дальницької сільської ради,  відповідно до Положення про Всеукраїнські  учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді і спорту України від
22.09.2011року № 1099, на виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 02.08.2018року № 849 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2018/2019 навчальному році», з метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді, на виконання наказу відділу освіти, культури, молодіжної політики та споту Дальницької сільської ради, 20 листопада 2018 року було поведено олімпіаду з правознавства на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Барабой. Завдання для олімпіади підготував КЗВО « Одеської академії неперервної освіти Одеської обласної ради».
    За заявками директорів шкіл у олімпіаді  взяли участь 7 учнівських команд: з Барабойської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Дальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Барабой та Роксоланівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
1.  В ході перевірки робіт учасників ІІ етапу олімпіади (найвища кількість балів 11 клас -45 балів, 10 клас- 45 балів, 9 - 40) журі, на чолі з головою журі Гарасимівої І.О., вчителя правознавства Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, отримано результати:

№ з/п

ПІБ учня

Повна назва загальноосвітнього закладу
Кількість набраних балів

Вчитель
9 клас
1
Волонтір Ніна Іванівна
Дальницька ЗОШ І-ІІІ ступенів
23,5
Каніщук О.О
2
Жулицька Ксенія Сергіївна
Доброолександрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
15
Гарасимів І.О.
3
Смоквенко Дарія Олександрівна
ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Барабой
17
Вітковська К.Г.
10 клас
1
Зуєва Тетяна Сергіївна
Доброолександрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
20
Гарасимів І.О.
2
Коваль Тетяна Анатолівна
ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Барабой
12
Синько А.М.
3
Коцуйська Єлизавета Олександрівна
Роксоланівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
15
Гарнаженко С.С
11 клас
1
Алагіра Анна Станіславівна
Роксоланівська ЗОШ І-ІІІ ступенів
15
Гарнаженко С.С


Немає коментарів:

Дописати коментар