22.04.19

Міжшкільний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я»

19 квітня в Дальницькому Будинку культури був проведений міжшкільний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я». Чотири команди: «ЗАРЯД» - команда ЗОШ I-III ст. с. Барабой, «ДРАЙВ» - команда Дальницької ЗОШ I-III ст. , «ЖИВЧИКИ» - команда Доброолександрівської ЗОШ I-III ст.  та «СМАЙЛ» - команда Роксоланівської ЗОШ I-III ст.  змагалися за перемогу у конкурсі.
Конкурс складався з чотирьох етапів:
I-й етап - конкурс літературно-музично-спортивних міні  композицій;
II-й етап - конкурс плакатів,
III-й етап - конкурс фотографій, художніх робіт;
IV-й етап - конкурс-вікторина.
Оцінювало дійство компетентне журі:
Голова журі - Мурашко Валентина Володимирівна – староста с. Барабой;
Члени журі: Білик Наталка Олегівна – інспектор відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької с/р.;
-Мутавчі Анна Григорівна – інспектор відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької с/р.;
-Книшова Інна Юріївна  –директор ЗДО "Джерельце" Дальницької с/р.;
-Даніленко Віра Олександрівна – інспектор з кадрової роботи Дальницької с/р.



На початку фестивалю Балан С.Г., начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької с/р , привітала всіх з цією подією й зазначила, що зібралися ми  з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді, організації змістовного дозвілля.
На сцені Дальницького будинку культури були показані яскраві та оригінальні виступи команд, кожна з яких складалась з 7 чоловік.











В перервах між виступами ведуча конкурсу - методист Відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Вирлан Ю.М. пропонувала глядачам різні вікторини та запитання, а за правильну відповідь пригощала смачними яблучками



















 За рішенням журі перемогу здобула команда «ЗАРЯД» ЗОШ I-III ст. с. Барабой, яка отримала змогу  узяти участь в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». Також без уваги не лишилися інші команди, які були нагороджені грамотами та призами.


 Захід дозволив школярам познайомитись із факторами, які сприяють здоров'ю, в тому числі про переваги раціонального харчування, правильного фізіологічного режиму, впливу соціальних умов на здоров'я, обмінятись досвідом та упроваджувати у подальшому нові форми організації змістовного дозвілля дітей і молоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар