12.06.19

№ 113 Про до проведення моніторингу освітніх веб-сайтів у ЗЗСО та ЗДО Дальницької с/р


НАКАЗ № 113
                                 
Відповідно до законів України «Про Національну програму інформатизації», «Про доступ до публічної інформації», «Про засади запобігання і протидії корупції», Бюджетного кодексу України», листа Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України від 21.03.2017 р. щодо дієвої роботи веб-сайтів закладів освіти, з метою забезпечення відкритості та прозорості прийняття управлінських рішень, а також широкого інформування громадськості про діяльність  закладів освіти у 2018-2019 н.р., з метою активізації роботи сайтів  закладів освіти Дальницької с/р, 

НАКАЗУЮ:
1. Провести відділом освіти з 14.06 по 19.06 2019 р. моніторинг  щодо визначення стану функціонування сайтів закладів освіти, кількість інформації, наявність різноманітної інформації та реклами.
2. З’ясувати висвітлення на сторінках веб-сайтів шкіл та дитячих садочків  заходів та матеріалів з виховної роботи, матеріалів щодо попередження булінгу серед дітей і підлітків, участь у конкурсах, олімпіадах, семінарах .
3. Проведення методичної роботи з педагогічними працівниками.
4. Наповнюваність сайту та естетичне ї змістовне подання матеріалів.
5. Інспектору відділу освіти Мутавчі А.Г. до 20.06.2019 р. узагальнити матеріали та опублікувати на сайті Відділу освіти Дальницької с/р.
6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.


Начальник відділу освіти,
культури, молодіжної політики
та спорту Дальницької с/р                         С.Г. Балан

Немає коментарів:

Дописати коментар