30.08.21

Вернісаж педагогічних знань. Підготовка до нового 2021/2022 навчального року

 

На базі Дальницького ЗДО «Перлинка» 27 серпня 2021 року відбувся семінар на тему «Вернісаж педагогічних знань. Підготовка до нового 2021/2022 навчального року» для вихователів та директорів закладів дошкільної освіти Дальницької сільської ради.

Першою виступила інспектор Відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради Максимчук Ірина Ярославівна з привітанням  учасників та побажанням плідної праці.

Асистент вихователя Бойко Ірина Ігорівна Роксоланівського ЗДО «Вербичка» висвітлила тему «Інклюзія в ЗДО». В нашій громаді це перший садок в якому відкрилась інклюзивна група, тому було дуже цікаво дізнатися які проблеми виникали при відкритті такої групи. Також Ірина Ігорівна разом з Леоновою Ольгою Миколаївною розповіли якими методами вони користуються для роботи з дітьми з особливими потребами.




Цікавими були кінезеологічні вправи про які розповіла нам логопед  Санжійського ЗДО «Казка» та Дальницького  ЗДО «Перлинка» Дубчак Олена Анатоліївна. Вона також нас познайомила зі своїм помічником Гошею.





В. о. директора Барабойського ЗДО «Веселка» Марцичук Вікторія Вікторівна розповіла нам про «Розвиток комунікативно-мовленнєвої компетенції через впровадження елементів акторської майстерності та використання елементів психологічної методики арт-терапії» та провела гру з метафоричними картами. Гра допомогла розвантажити напруження серед учасників семінару.





Інспектор відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької с/р Білик Наталка Олегівна наголосила про необхідність психологічної служби в закладі дошкільної освіти. Та на власному прикладі продемонструвала роботу в колективі.












 


Немає коментарів:

Дописати коментар