06.05.24

Міжшкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») – важлива складова формування ціннісних орієнтирів, громадянської самосвідомості, готовності щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України на прикладах героїчної боротьби українського народу за самовизначення і творення власної держави.

 03 травня 204 року пройшов міжшкільний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)  в режимі онлайн. У І етапі взяли участь 4 команди закладів загальної середньої освіти Дальницької територіальної громади: команда «Вільні люди» - Барабойська гімназія, команда «Гарячі перці» - Мар`янівська гімназія, команда «Патріот» - Дальницький ліцей, команда «Нащадки козаків» - Новоградківська гімназія.



   На підставі рішення суддівської колегії міжшкільного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році в Дальницькій було визначено наступних переможців

І місце - рій  «Вільні люди»  Барабойської гімназії;

ІІ місце - рій  «Нащадки козаків»  Новоградківської гімназії;

ІІІ місце рій - «Патріот»  Дальницького ліцею.


Вітаємо переможців  гри «Сокіл» («Джура»), яка загартовує характер, пробуджує дух патріотизму, привертає увагу до історії України, звичаїв та традицій. Гра «Сокіл» («Джура») є підготовкою молоді до життєвих ситуацій та забезпечує важливим досвідом, відкриває нові здібності, об’єднує та навчає.






До нових ПЕРЕМОГ ! Україна ПЕРЕМОЖЕ!

Немає коментарів:

Дописати коментар