24.05.19

№ 98 Про створення безпечних умов перебування дітей у пришкільному таборі з денним перебуванням в ЗЗСО Дальницької с/р


НАКАЗ № 98 
Від 24.05.2019р                                             

     Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про охорону праці», Положення про організацію роботи з охорони праці учасників навчально-виховного процесу в установах і навчальних закладах,  затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 1 серпня  2001 р. № 563 (із змінами), згідно статті 19 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» від 4 вересня 2008 р. № 375-VІ (із змінами), з метою створення здорових і безпечних умов перебування дітей і працівників у таборі, запобігання їх травмуванню,

НАКАЗУЮ:

1. Керівникам ЗЗСО Дальницької с/р:
1.1.Створити безпечні умови перебування дітей у таборі;
1.2.Провести відповідні інструктажі з працівниками табору з охорони праці;
1.3.Ознайомити працівників пришкільного табору з умовами праці, правилами внутрішнього розпорядку, посадовими обов'язками, у тому  числі з обов'язками щодо забезпечення охорони праці, безпеки життєдіяльності до 30 травня;
1.4. Організувати проведення вступного, первинного та цільових інструктажів з безпеки життєдіяльності з учнями, що відпочиватимуть у таборі, постійно.
1.5. Призначити відповідального за стан охорони праці та безпеки життєдіяльності у таборі.
1.6. Довести до вихователів табору алгоритм дій у разі виникнення нещасних випадків із дітьми.
1.7. Вихователям табору провести бесіди з дітьми про дотримання правил дорожнього руху, пожежної безпеки, правил поведінки на воді, поводження з  легкозаймистими та вибухонебезпечними речовинами, поведінки у  громадських місцях та місцях відпочинку, у транспорті та під час екскурсій та прогулянок.
1.8. При організації екскурсій, туристичних подорожей дотримуватися вимог Інструкції щодо організації та проведення екскурсій і подорожей з учнівською та студентською молоддю, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 02.10.2014 № 1124, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 27.10.2014 за № 1341/26118.
1.9. Негайно інформувати відділ освіти, культури,молодіжної політики та спорту Дальницької с/р про випадки інфекційних захворювань, надзвичайні ситуації, які призвели або можуть призвести до погіршення санітарної та епідемічної ситуації, випадки травматизму дітей, звернення до лікарні.


Начальник відділу освіти,
культури, молодіжеої політики та спорту                   С.Г. Балан


Немає коментарів:

Дописати коментар