05.12.19

№ 190 Про проведення змагань з волейболу серед хлопців ЗЗСО Дальницької ОТГ

                             
                                 НАКАЗ  190 від 05.12.2019 року                                   

           Відповідно до Положення «Про проведення щорічного змагання з волейболу серед учнів ЗЗСО Дальницької сільської ради» та Календаря міжшкільної Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти Дальницької сільської ради у 2019-2020 навчальному роціз метою популяризації спорту серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Дальницької сільської ради, підвищення їх спортивної майстерності, розвитку фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя,  
НАКАЗУЮ:
1.   Провести 11 грудня 2019 року о 10.00 годині на базі Дальницької ЗОШ міжшкільні змагання з волейболу серед хлопців  за програмою Спартакіади, відповідно до Положення «Про проведення щорічного змагання з волейболу серед учнів ЗЗСО Дальницької сільської ради»
2. Керівникам закладів загальної середньої освіти:
2.1. Відповідальність за збереження життя і здоров'я дітей у дорозі та під час проведення змагань покласти на учителів фізичної культури, представників команд своїх навчальних закладів.    
 2.2 Організувати інструктаж дітей та керівників команд, що приймають участь у
спортивних змаганнях  з техніки безпеки, профілактики травматизму, попередження нещасних випадків з дітьми.
2.3 Забезпечити підготовку документів (друкована та затверджена відповідно до зразка заявка, накази, інструктажі тощо) щодо участі команди навчального закладу у спортивному заході школярів Дальницької ОТГ  у 2019-2020 навчальному році.
3. Затвердити склад команди кожного ЗЗСО у кількості 9-ти осіб.
4. Директору  Дальницької ЗОШ – Цісар Н.В.:
--   призначити відповідального  за дотримання відповідних і безпечних умов для     
     проведення змагань з міні футболу;
-- забезпечити присутність медичного працівника для надання першої медичної допомоги у разі потреби.
5. Організаційно-практичні заходи щодо проведення міжшкільних змагань  покласти на інспектора відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради - Мутавчі А.Г. та керівника ММО вчителів фізичного виховання -  Надводцьку М.В.
6 . Контроль за виконанням наказу покласти на керівника ММО вчителів фізичного виховання Надводцьку М.В. та інспектора Відділ освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради Мутавчі А.Г.

Начальник відділу освіти, культури,
молодіжної політики та спорту
Дальницької  с/р                                                          С.Г.Балан  

Немає коментарів:

Дописати коментар