05.12.19

Про проведення ММО заст.директорів з ВР, педагогів-організаторів та керівників ШМО класних керівників

04 грудня 2019 року, на базі Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІ відбулося методичне об’єднання заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та керівників ШМО класних керівників Дальницької с\р на тему: «Актуальні аспекти превентивного виховання у сучасних закладах освіти»
    Гостинно зустріла учасників семінару директор В’язова Н.В. та презентувала візитку школи. 

Самойленко Н.Г.- інспектор відділу освіти Дальницької с\р надала відповідні методичні рекомендації щодо організації роботи з превентивного виховання в сучасному освітньому закладі

   Соціальний педагог Кушко В.І. організувала та провела тренінг «Соціально-педагогічна робота з дітьми у конфліктний та постконфліктний період»



   Конкурсно-розважальну конференцію «Здоровим бути модно» провела педагог-організатор Адаменко О.В.  Під час конференції панувала дружня та невимушена атмосфера, де гості заходу отримали гарний настрій, проявили активність та ініціативність у роботі.







   Учасникам заходу був представлений майстер-клас із технології виготовлення українського арома-саше, який провела вчителька з трудового навчання Палаш О.І.




Заступник директора з ВР Миронюк А.В. підготувала та провела тренінг «Булінг в освітньому середовищі». Вона охоче  поділилася досвідом роботи зі своїми колегами, звернула увагу на тісну співпрацю батьків, вчителів та учнів.




 Дружня та позитивна атмосфера, море емоцій та вражень   нікого не залишили байдужими.  Засідання методичного об'єднання відбулося позитивно та результативно.
Учасники семінару відмітили високий рівень підготовки та проведення заходу.


Дякуємо адміністрації та педагогічному колективу Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІст. за теплий прийом та проведену роботу!






Немає коментарів:

Дописати коментар