19.12.19

Вимоги часу - досконале володіння іноземною мовою


Знання іноземної мови і досконале володіння нею на сьогоднішній день – не просто вимога часу, але й необхідність. Саме це стало поштовхом до проведення міжшкільного семінару – практикуму вчителів іноземної мови, який проходив 13.12.2019 року на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Барабой. Тему «Реалізація сучасних педагогічних технологій в контексті положень Нової української школи» майстерно продемонстрували як організатори так і гості семінару.

 Із побажаннями плідної праці перед учасниками заходу виступила начальник відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Балан С.Г.
    Про важливість іноземної мови та про використання інноваційних  педагогічних технологій у процесі формування комунікативних компетентностей учнів на уроках наголосила директор ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Барабой Кобилянська В.Л.
Із планом роботи семінару усіх присутніх ознайомила інспектор відділу освіти Білик Н.О.та провела вправу "Очцкування"
   Учениці Барабойської ЗОШ креативно привітали зі святом Святого Андрія та наворожили учасникам гарного майбутнього
Про використання інтерактивних форм навчання на уроках німецької мови  учасникам розповіла вчитель німецької мови ЗОШ I-III ступенів с. Барабой Чурікова О.В.  
Цікавий урок «Закріплення теми "Animals» у 2 класі провела вчитель англійської мови ЗОШ I-III ступенів с. Барабой Філоненко К.В.  
 
 Про методи вивчення англійської мови за допомогою пісень  повідомила вчитель англійської мови Дальницької ЗОШ I-III ступенів  Гецман Т.І.  
Як вивчати літери  та закріпити набуті знання розповіла вчитель англійської мови Доброолександрівської ЗОШ I-III ступенів  Галанова І.М. 
 Провела майстер-клас на тему:"Методичний супровід викладання теми.Моя сім'я та друзі" у 2 класі Кушнір Г.А.
У кожного вчителя є улюблені технологічні інструменти, які він використовує, і які дозволяють йому підтримувати мотивацію учнів до навчання на відповідному рівні.

Немає коментарів:

Дописати коментар