28.02.20

«ЗНО з української мови та літератури, секрети підготовки»


27.02.2020 року на базі Доброолександрівської ЗОШ  І-ІІІст. пройшло засідання ММО вчителів філологічного циклу ЗЗСО Дальницької сільської ради на тему: «ЗНО з української мови та літератури, секрети підготовки».
З вітальним словом до учасників ММО звернулася директор Доброолександрівської ЗОШ  І-ІІІ ст. Н.В. Вязова, яка поділилась своїм досвідом підготовки учнів та перевірки робіт учасників ЗНО з української мови та літератури.

Робота засідання ММО була спрямована на розгляд складних питань, які можуть бути представлені у сертифікаційних роботах з української мови та літератури, оскільки детальне ознайомлення з такою інформацією допоможе випрацювати власну стратегію успішного виконання завдань.
Сертифікаційна робота з української мови і літератури складається з трьох частин: «Українська мова», «Українська література» і «Власне висловлення» (одне завдання відкритої форми з розгорнутою відповіддю).Н.І.Бойчук провела майстер-клас «Секрети перевірки ЗНО, «Власне висловлювання»

Інспектор відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Н.О. Білик, запропонувала інтерактивні вправи для підготовки дітей до ЗНО.

В.І.Кушко провела вправи для психологічної розгрузки  метою яких: формування взаєморозуміння партнерів зі спіл­кування на невербальному рівні; відпрацьовування навичок розуміння інших людей, себе, а також взаємин між людьми; активізація процесу самопізнання та самоактуалізації; розширення діапазону творчих здібностей та удосконалення навичок емпатії та рефлексії.
Інспектор відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Н.О. Білик підвела підсумки семінару та подякувала Бойчук Н.І, яка надихнула кожного учасника семінару-практикуму для подальшого професійного.
Дякуємо за творчу співпрацю учасникам семінару !


Немає коментарів:

Дописати коментар