04.01.19

Про підсумки проведення новорічних заходів у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Дальницької сільської ради

На виконання наказу відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Дальницької сільської ради від 13.12.2018р. № 33 «Про організацію та проведення новорічних і різдвяних свят, змістового дозвілля дітей під час зимових канікул 2018-2019н.р.» затверджено графік новорічних вечорів та ранків, заходів щодо організації дозвілля під час зимових канікул, інформацію про дати і час проведення яких повідомлено до Департаменту освіти, науки Одеської облдержадміністрації.
Керівниками закладів освіти Дальницької сільської ради забезпечено чітку роботу щодо організації змістового дозвілля дітей та учнівської молоді під час зимових канікул, проведено з кожним вихованцем індивідуальну роботу із підписом у відповідному журналі з техніки безпеки. Учні початкових класів громади, діти пільгового контингенту, учні-інваліди дитинства були забезпечені новорічними подарунками.
Для вихованців ясел-садиків та здобувачів закладів загально середньої освіти  проведено заходи упродовж новорічних та різдвяних свят. Кожен освітній заклад організував роботу на достатньому рівні.

с. Барабой

ЗДО "Веселка" - Молодша група "Віночок" - "Новорічне славне свято завітало до малят", середня група "Сонечко" - "Новорічна казка", старша група "Капітошка" - "Новорічний карнавал"




ЗОШ І-ІІІст. с. Барабой










с. Дальник

ЗДО "Перлина"





Дальницька ЗОШ І-ІІІст.


















с. Санжійка

ЗДО "Казка"
Старша група - "Зимові фантазії", молодша група "Принесе Мороз ялинку дітворі в кожну хатинку"





с. Роксолани

ЗДО "Вербичка"





Адміністрацією закладів освіти створено належні умови для змістового дозвілля дітей під час зимових канікул, новорічних та різдвяних свят, проведено бесіди та роз’яснювальну роботу серед здобувачів освіти вихованців щодо попередження випадків переохолодження та обморожень, небезпеки перебування на льодяних поверхнях річок та водоймищ, небезпека використання відкритого вогню, піротехніки, петард та вибухових предметів, дотримання правил пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху. На контролі адміністрації закладів дозвілля та залучення дітей соціально-незахищених категорій, дітей які стоять на внутрішньому шкільному обліку, які опинились у складних життєвих обставинах до роботи гуртків, секцій.

Дякуємо керівникам закладів загальної середньої та дошкільної освіти Дальницької сільської ради за створення належних умов організації змістового дозвілля дітей під час зимових канікул, новорічних та різдвяних свят.


Немає коментарів:

Дописати коментар