18.02.19

Міжшкільний семінар вчителів фізики, математики та інформатики.


18 лютого 2019 р. на базі ЗОШ I-III ст. с Барабой відбувся міжшкільний семінар вчителів фізики, математики та інформатики.
Проведено майстер-клас «Лепбук-нова форма організації розвитку пізнавальної активності учнів і розвитку їхньої самостійності».
     Принцип майстер-класу: «Я знаю, як це робити, я навчу вас».
     Мета:
-  розглянути сутність і особливості інноваційних педагогічних технологій в освітньому процесі;
-  ознайомити вчителів математики з досвідом роботи щодо використання технології «Лепбук» на уроках та позакласній роботі;
-  обговорити готовність вчителів до впровадження інноваційних освітніх технологій із урахуванням сучасних пріоритетів освіти;
-  вмотивувати вчителів бути завжди сучасними і цікавими для учнів.
     На початку семінару, Кобилянська В.Л., директор школи с.Барабой привітала учасників майстер-класу презентаціею закладу з використанням мультимедійних технологій. Після перегляду презентації Балан С.Г., начальник відділу освіти, ознайомила усіх присутніх з планом роботи майстер-класу. 
     Вчитель математики та фізики, Серпенінова О.О., із своєї скриньки педагогічної майстерності застосувала інноваційні технології, як засіб розвитку пізнавальної активності учнів.
      Своєю презентацією порадувала вчитель математики, Мурашко Н.П. на тему: "Лепбук" - новітня форма організації навчальної діяльності учнів". Також Мурашко Н.П з іншими викладачами: Шароварою Л.А., Серпеніновою О.О. та Под'ячевою Л.Л. поділились своїм досвідом  роботи про використання технології "Лепбук" в роботі з учнями на уроках та у позакласній роботі. 
     Практичний психолог - Голіченко О.В. провела  психологічне розвантаження для учасників семінару. Після психологічного розвантаження, з новими силами, учасники семінару  підійшли до практичної частини. Викладачі  Мурашко Н.П., Шаровара Л.А., Серпенінова О.О. та Под'ячева Л.Л. провели майстер-клас по виготовленню "Лепбуків".

































Немає коментарів:

Дописати коментар