13.12.18

Нарада працівників психологічної служби

     
Із метою удосконалення роботи працівників психологічної служби Дальницької територіальної громади 6 грудня 2018 року на базі відділу освіти Дальницької сільської ради відбулася нарада.
 Розглянуті   питання щодо інноваційних технологій у роботі  психологів та соціальних педагогів  та ведення  нормативно – правових документів стосовна організації роботи працівників психологічної служби. 
Проаналізували питання про пріоритетні напрямки соціального захисту учасників освітнього процесу, підвели підсумки   роботи за минулий рік та визначили основні напрямки роботи на майбутній.
Білик Н.О., інспектор відділу освіти, молодіжної політики та спорту для забезпечення позитивної динаміки у рівні професійної компетентності провела заняття з елементами тренінгу з корекції самооцінки для практичних психологів та соціальних педагогів навчальних закладів.   Розв’язуючи різноманітні завдання, учасники тренінгу аналізували чинники, що сприяють підвищенню розвитку усвідомленості і позитивного самосприйняття у працівників психологічної служби навчальних закладів, ділились досвідом та спільно визначали найефективніші форми співпраці з батьками та роботи з дітьми.

На завершення роботи учасники виробили рекомендації семінару

Немає коментарів:

Дописати коментар