21.12.18

Семінар-практикум вчителів початкових класів ЗЗСО Дальницької сільської ради

   
19 грудня 2018 року, на свято Миколая, Доброолександрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів запросила вчителів ЗЗСО Дальницької сільської ради на  семінар-практикум для вчителів початкових класів за темою: «Системно-діяльнісний підхід до навчання учнів початкової школи на засадах педагогічного партнерства»
        На семінарі були присутні Терновенко Т.Я., вчитель 4-ого класу  Дальницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гавлюковська О.В., вчитель 3-ого класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Барабой, Срібна Л.І., вчитель 3-ого класу Роксоланівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Утницька І.Ю., вчитель 3-ого класу Санжійської ЗОШ І ступеня.
         На семінарі запрошені вчителі мали змогу відвідати відкриті уроки      з математики та літературного читання, які провели вчителі Доброолександрівської школи Крива Алла Олександрівна, вчитель 3-ого класу вищої категорії та Кушко Вікторія Ігорівна, вчитель 4-ого класу.
        Також вчителі мали змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом, отримати методичні рекомендації для покращення роботи, відвідати кабінет 1-ого класу НУШ вчителя Заярченко Людмили Ярославівни, взяти активну участь у доброчинному ярмарку та отримати подарунки від святого Миколая.
         Від'їжджаючи до своїх закладів, запрошені вчителі подякували адміністрації, педагогічному колективу Доброолександрівської школи за теплий прийом та проведену роботу на високому методичному рівні! Пообіцяли один одному, що будуть зустрічатися частіше!

Вирлан Ю.М.
методист відділу освіти
Дальницької сільської ради






















Немає коментарів:

Дописати коментар