07.11.19

№ 172 Про підведення підсумків І етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»


НАКАЗ   172 від 07.11.2019

   Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс учнівських колективів екологічної просвіти «Земля - наш спільний дім» затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді  та спорту України від 14.05.2012 № 573, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 30.05.2012 № 864/21176, відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 17.01.2019 № 12/ОД «Про затвердження Плану обласних організаційно - масових заходів з дітьми та учнівською молоддю у позашкільній освіті на 2019 рік»,  та Плану семінарів-практикумів для педагогічних працівників закладів позашкільної, загальношкільної середньої освіти за основними напрямками позашкільної освіти на 2019рік» з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів 6 листопада відбувся І етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім».
   У конкурсі взяли участь чотири команди (24 учня) закладів освіти Дальницької ОТГ, а саме: «Крапелька» Барабойської ЗОШ І-ІІІст. (кер. Под’ячева Л.Л.), «Зелений патруль» Дальницької ЗОШ І-ІІІст. (кер.Буділовська Т.Д.), «Ноосфера» Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІст. (кер. Адаменко О.В.), «Екосвіт» Роксоланівської ЗОШ І-ІІІст. (кер. Ткач Т.В.), які представили творчі виступи за темою «Країні Юнатії – 95!»
    Всі школи представили журі пакет документів та матеріали, в яких пропагувались здоровий спосіб життя, прийоми та методи очищення планети Земля від сміття та бруду.
    Конкурсні виступи екологічних агітбригад поєднували  різні жанри, стилі і напрями мистецтва, відображаючи проблеми у трагічній, гумористичній, образній та інших формах, агітували за збереження навколишнього середовища, демонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності.
   В рамках фестивалю екологічних агітбригад відбувся конкурс малюнка: «Моя мала Батьківщина».
  Журі відмітило роботи юних художників-екологів, що різнилися творчою індивідуальністю, насиченою кольоровою гамою, закликали до збереження рідного краю і раціонального використання земельних ресурсів.

Виходячи із зазначеного вище, на підставі рішення журі,
 НАКАЗУЮ:
 1 .  За результатами протоколів журі конкурсу розподілити місця у конкурсі наступним чином :
1.1. І місце – агітбригада «Зелений патруль» Дальницької ЗОШ І-ІІІст. (кер.Буділовська Т.Д.)
1.2. ІІ місце – агітбригада «Крапелька» Барабойської ЗОШ І-ІІІст. (кер. Под’ячева Л.Л.)
1.3. З урахуванням балів глядацьких симпатій присудити ІІ місце у конкурсі  агітбригаді «Ноосфера» Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІст. (кер. Адаменко О.В.)
1.4. ІІІ місце – агітбригада «Екосвіт» Роксоланівської ЗОШ І-ІІІст. (кер. Ткач Т.В.)
2.  Нагородити грамотами відділу освіти Дальницької ОТГ  агітбригади І етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» та їх керівників.
3.Визнати переможцями у конкурсі малюнків учнів шкіл:
І вікова категорія (5-8 років)
1 місце – Жаровський Максим, 3 класу  Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІст.
  ІІ вікова категорія (9-13років)
І місце – Палаш Кароліна, учениця 5 класу Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІст.
ІІ місце – Антонюк Антоніна, учениця 4 -А класу Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІст.
ІІІ місце – Скоков Олександр, учень 7 -А класу Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІ ст.
   ІІІ вікова категорія:
І місце –  колективна робота, 10 класу Доброолександрівської ЗОШ І-ІІІст.
ІІ місце – Іонашку Івану, 9-Б класу  Дальницька ЗОШ І-ІІІ ст.
ІІІ місце – Мальована Катерина, 10 клас. ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Барабой
4.Нагородити грамотами відділу освіти Дальницької ОТГ переможців конкурсу малюнка «Моя мала Батьківщина»
4. Інспектору Білик Н.О надати організаційну допомогу агітбригаді «Зелений патруль» щодо підготовки її до обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»
5. Контроль за виконанням даного наказу покласти на Білик Н.О- інспектора відділу освіти Дальницької ОТГ.

      
Начальник відділу освіти, культури,
молодіжної політики та спорту                                    С.Г. Балан
Дальницької сільської ради 

Немає коментарів:

Дописати коментар