21.11.19

ММО вчителів суспільного циклу



Вчителі суспільних дисциплін  Дальницького ОТГ завжди готові до сприйняття нового. Тому 20.11.2019 року відбулося методичне об’єднання вчителів суспільного циклу на тему: «Застосування інноваційних методів роботи як засіб реалізації особистісно-орієнтованого підходу до навч   ання і виховання учнів» на базі Роксоланівської ЗОШ І-ІІІступеня.
      Семінар розпочала директор Роксоланівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сурова Галина Петрівна, яка радо привітала учасників семінару та презентувала роботу закладу освіти.
З планом роботи семінару ознайомила інспектор Відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Білик Наталка Олегівна та провела невеличкі вправи «Мій настрій» та «Побажання собі»
Керівник методичного об’єднання Гарнаженко Світлана Сергіївна провела «Вправу очікування».
Продовжила семінар Каліщук Ольга Олександрівна доповіддю з використанням мультимедійних технологій «Створення та публікація мультимедійних уроків Office Mix», а також поділилася досвідом   використання асоціативної головоломки «Кроссенс»

Гарнаженко Світлана Сергіївна провела майстер – клас з виготовлення лепбуків. Педагоги ділилися досвідом використання лепбуків на уроках та висловлювали свої ідеї, думки яким чином можна використовувати їх на уроках, щоб підвищити цікавість учнів до вивчення предмету.
А вчителька трудового навчання  Тимохіна Любов Леонідівна, для всебічного розвитку вчителів, провела майстер – клас «Виготовлення квітів з фоамірану»
Шляхами античного Ніконія провела учасників семінару  Андруш  Любов Леонідівна, а також провела екскурсію в шкільний історико-краєзнавчий музей.
На завершення зустрічі керівник методичного об’єднання Гарнаженко Світлана Сергіївна провела вправу «Результати очікування», а також мульттерапію. Вчителі з задоволенням подивились мультфільм та поділилися враженнями від перегляду.
Інспектор Відділу освіти, культури, молодіжної політики та спорту Білик Наталка Олегівна підвела підсумки роботи семінару та наголосила на важливості проведення таких зустрічей та всебічного розвитку вчителів суспільного циклу.  Учасники підтримали побажання, адже засідання було цікавим, насиченим практичною діяльністю, кожний з учасників поділився цікавими ідеями, які використають у своїй роботі.
Дякуємо адміністрації та педагогічному колективу Роксоланівської ЗОШ І-ІІІ ступенів за теплий прийом та проведену роботу

Немає коментарів:

Дописати коментар