28.11.19

Засідання МО вихователів старших груп за темою "Ігрова діяльність у ЗДО як запорука успішної підготовки до Нової Української Школи"


27 листопада 2019 року Дальницький заклад дошкільної освіти "ПЕРЛИНКА" радо та гостинно зустрічав вихователів старших груп дитячих садочків Дальницької сільської ради
, а саме Сватаненко І.В. /Доброолександрівський ЗДО "Джерельце"/, Гробован Т.В. /Барабойський ЗДО "Веселка"/, Сторчак І.Г. 
/Санжійський ЗДО "Казка/, Тимохіну В.М. та Гоменюк О.Г. /Роксоланівський ЗДО "Вербичка"/.

На базі закладу "ПЕРЛИНКА" відбулося засідання МО вихователів старших груп за темою "Ігрова діяльність у ЗДО як запорука успішної підготовки до Нової Української Школи". Вихователі мали змогу поспілкуватися, обмінятися досвідом з проблеми "Використання ігрових технологій під час освітнього процесу у ЗДО", мали змогу обговорити питання наступності та перспективності роботи між закладами дошкільної освіти та закладами загальної середньої освіти, виробити методичні рекомендації з даного питання для покращення діяльності. Також було обговорено питання щодо підготовки Новорічних свят з вихованцями старших груп ЗДО.


По завершенню теоретичної частини був проведений практичний майстер-клас з виготовлення об*ємної 3D Новорічної Листівки "Ялинка Своїми Руками" та виготовлення об*ємної 3D Новорічної Сніжинки.






Корисною була екскурсія по Дальницькому ЗДО "ПЕРЛИНКА" з метою обміну досвідом за темою "Технічне оснащення ЗДО для кращої реалізації ігрової діяльності вихованців".
По завершенню засідання МО вихователі висловили свої думки, побажання та слова вдяності адміністрації дитячого садочку "Перлинка" за теплий прийом та гостинність.




Немає коментарів:

Дописати коментар